www.woodturning.dk
https://woodturning.dk/forum/

Knivforum søges
https://woodturning.dk/forum/viewtopic.php?f=13&t=8670
Side 1 af 1

Forfatter:  HenrikAn [ 01 feb 2021, 11:50 ]
Titel:  Knivforum søges

Hej Knivbyggere
Jeg skrev et indlæg omkring hvilken slibemaskine der var mest alsidig bænksliber/båndsliber/Tormek over på maskintråden. Der kom nogle fine svar til mig. Men der var en som gjorde mig opmærksom på at der ikke var så mange knivbyggere på dette forum, selv om der var en særskilt tråd til Kniv kunst. Men er der et andet forum som jer knivbyggere bruger. Det er ikke kun til knivbygning jeg har skrevet min tråd om hvilken maskine jeg skal vælge det er også generelt. Men da knivbygning jo nok er en kommende større del af mit behov, så ville jeg da gerne kende til andre forum's hvis der er nogle. Det ville jo være rat det hele var samlet et sted, men jeg kan godt forstå når det nu hedder woodtuning at man jo tænker på noget andet.

Havde været fedt med et samlet gør det selv i træ :-), hvor der så var underafsnit. Min største hobby pt. er buebygning, der er der forums :-)

Jeg er selv novice og kan ikke selv bidrage med så meget jeg har det meste fra at søge på Youtube men det er mest fra US, men det er jo mere interessant at høre det fra nogle lidt tættere på, og det med maskiner det kræver i al fald også at det er maskiner man kan få herhjemme.

mvh
Henrik

Forfatter:  nilsfrederiksen [ 01 feb 2021, 18:42 ]
Titel:  Re: Knivforum søges

Jeg mener, at der er noget, der hedder noget i retning af Dansk knivmagerforening.
Nils Frederiksen

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/